SystemPartner International er et selskap som ble stiftet i 1991, og vi har erfaring fra hotellsystemer helt tilbake til 1970-tallet.

Om SPI

Selskapet har utviklet seg sammen med utviklingen i IT-verdenen og reiselivsbransjen. Etter hvert har vi også fått inn restaurantsystemer i produktporteføljen, og i dag kan vi tilby helhetlige løsninger med en rekke integrasjonsmuligheter for både hoteller og restauranter.

Vi leverer løsninger


  • øke kundens lønnsomhet
  • leverer løsninger som kan skreddersys kundens behov
  • dyp og bred kompetanse innen IT og hotell- og restaurantdrift
  • support 24/7/36

Vår oppgaver er å skape en best mulig løsning for ditt behov. Det finnes ikke ET enkelt standardprodukt som løser kundens behov! Alle kunder er unike – og vår oppgave er å «skru sammen» en god løsning til DERES behov! Du får ikke fartsressursene til en Ferrari, komforten til en Citroen og lastekapasiteten til en semitrailer i en og samme bil!

Kundens behov er avgjørende for hva som er en god løsning – ikke om kunde passer inn i «standardpakken».

Vår programvare er IKKE ferdige standardpakker som kunden skal passe inn i.

Vår filosofi er at KUNDEN ER I SENTRUM, og vi må sammen med kunden «skru sammen» en løsning som i størst mulig grad tilfredsstiller kundens behov.

Vår programvare er så fleksibel at vi kan sammen med kunden kan tilpasse oppsettet slik at små hoteller på under 30 rom fungerer like bra som ca. 60 hoteller samlet i en stor felles database.

Dette kan vi gjøre fordi vi har kompetente medarbeidere, og ikke minst fordi programvaren er slik at vi sammen med kunden innenfor et overordnet rammeverk kan definere løsningen slik det er mest hensiktsmessig for kunden. Det kan du ikke gjøre med et standardprodukt!

 

Noen av våre kunder:

logo

HOLMEN FJORDHOTELL

LES MER
logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo